• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо керівника гуртка «MODERN ART» Комунального закладу "Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості" Броварської районної ради Київської області – Виноградова Максима Олександровича

Вітаємо керівника гуртка «MODERN ART» Комунального закладу "Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості" Броварської районної ради Київської області – Виноградова Максима Олександровича

2019-03-14

/Files/images/5_1.jpg

Вітаємо керівника гуртка «MODERN ART» Комунального закладу "Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості" Броварської районної ради Київської області – Виноградова Максима Олександровича за зайняте ІІ місце у ІІ(обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості», у номінації «Керівник гуртка - 2019», а також з нагородженням Знаком Пошани Броварської районної ради ІІІ ступеня.
Виноградов Максим Олександрович працює керівником гуртка «MODERN ART» у КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО з 2015 р. на базі Требухівської ЗОШ І-ІІІ ст. За цей час він показав глибокі знання методики проведення занять, навчання та виховання проходять на високому методичному рівні. Це забезпечується насамперед високою вимогливістю до себе і до учнів, старанною підготовкою до кожного заняття. Виноградов М. О. спрямовує свою роботу на удосконалення навчально-виховного процесу в середині свого гуртка, його програмно – методичне забезпечення, запровадження нових форм і методів діяльності, підвищення педагогічної майстерності позитивно впливають на вихованців та розвивають в них креативне мислення розширюючи при цьому їхні погляди на мистецтво в цілому.
У своїй роботі Максим Олександрович використовує різні форми і методи діяльності, серед яких: практичні заняття, презентації та майстер-класи, заходи із соціально незахищеною категорією, які проводяться регулярно. Також Максим працює над проблемою формування стилю юного сучасного дизайнера в арт-студії. Його вихованці є постійними учасниками на заходах, виставках та конкурсах не лише районного рівня, а й обласного, Всеукраїнського, де посідають призові місця. У повсякденній діяльності Максим проявляє себе творчим, компетентним та цілеспрямованим фахівцем. Користується повагою у колективі, пошаною учнів та батьків. Виноградов Максим Олександрович зарекомендував себе, як досвідчений і відповідальний керівник гуртка «MODERN ART». Він на високому рівні здійснює виховання учнів з урахуванням специфіки роботи гуртка, забезпечує під час занять належний порядок і дисципліну. На своїх заняттях Максим Олександрович реалізує принцип індивідуалізації навчання. Він вміло забезпечує високу результативність, якість своєї роботи, дотримується педагогічної етики, поважає гідність учнів та пропагує здоровий спосіб життя.
Тож вітаємо Вас, Максим Олександрович, з впевненою перемогою, з черговим досягненням у Вашому житті! Хай і надалі всі перешкоди на шляху до наміченої цілі будуть легко подолані. Бажаємо сили духу, мужності, активної життєвої позиції, бадьорості, азарту і завзяття. Так тримати!

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi