Любіть Україну у сні й наяву…

2018-02-23

/Files/images/-32-4-50-0346-.jpg

20 лютого 2018 року на базі Навчально-наукового юридичного інституту Національного авіаційного університету відбувся щорічний творчий конкурс «Слово про Україну» з метою національно-патріотичного виховання, утвердження любові до Батьківщини, духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань Українського народу. У конкурсі взяла участь Пасіка Анфіса, вихованка гуртка «Українська мова та література. МАН» КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО (керівник - Хуторна Людмила Іванівна), гідно представивши власне есе під назвою «Я - європеєць».

Для кожної людини нема нічого вищого і дорожчого у світі, ніж рідна мати, рідна домівка, рідна земля. Де б ми не знаходи­лись, завжди з великою теплотою і любов'ю згадуємо те місце, де ми народилися, де промайнуло наше дитинство, де відкрився чудовий дивосвіт, де вперше почули рідну мову, відчули любов і ласку рідних.
Україна — це країна, де ми народились, живемо, вчимося і працюємо, це наш рідний край із славною багатовіковою історією, з мудрими, талановитими людьми, з невмирущими народними традиціями, з мальовничою природою, чарівною співучою мовою, що дивує весь світ./Files/images/00-01203323-0.jpg
Це велика європейська країна — земля, де жили наші прадіди і де зараз живуть наші батьки.
Чимало українців прославили наш рідний край своїми ділами, чимало висловили свої щирі почуття до неї у яскравих творах. Чого бажаємо і нашим майбутнім поколінням у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна робота буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Слава Україні!
Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi