• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Результат обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір»

Результат обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір»

2015-12-25

/Files/images/RoNvuStjWkk.jpg

З 18 грудня 2015 року у виставковій залі Комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський краєзнавчий музей» діє обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір». Дана виставка проводиться щорічно з метою розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнівської молоді, пропаганди бережливого ставлення до природи, формування практичних умінь, а також з метою формування національно-культурної свідомості учнівської молоді, популяризації традиційних народних ремесел українського народу.

На виставку-конкурс було подано вироби, виготовлені у різноманітних техніках декоративно-ужиткового мистецтва: вишивка, в’язання, ліплення, різьблення, плетіння, ткацтво, розпис по склу, тканині, де-купаж, валяння, печворк та ін. Та члени журі все ж таки оцінили творчі роботи та відмітили талант і креативність юних учасників.

Серед кращих робіт виставки визначено й роботу «Домовики-охоронці» вихованця Броварського районного ЦДЮТ Шмиговського Артема, зроблена разом з керівником Шмиговською Тетяною Михайлівною у гуртку "Народна лялька". На обласному етапі виставки ця поробка отримала почесне третє місце за напрямом «Скарбничка родинної творчості».

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi