• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо юних дизайнерів Броварського району!

Вітаємо юних дизайнерів Броварського району!

2015-12-24

/Files/images/P52241.JPG

Раз на три роки напередодні новорічних свят юні дизайнери Київщини наполегливо готуються до презентації власних дизайнерських виробів та проектів. Ось і цьогоріч учнівська молодь спробувала реалізувати свої творчі задуми та втілила найоригінальніші ідеї в роботах навиставці промислового дизайну «Арт-факторія».

Обласний етап «Арт-факторії» проходив у виставковій залі Білоцерківського краєзнавчого музею. Тут було представлено чимало цікавих робіт та проектів, але компетентному журі все ж таки вдалося визначити найкращі. Серед робіт, що зайняли призові місця, були й роботи гуртківців Броварського районного ЦДЮТ. У номінації «Дизайн верхнього одягу» готовий виріб – український стилізований костюм– представили вихованці гуртка «Креативне рукоділля «ДИВО» Касьян Анастасія та Дзекунова Вікторія. Дівчата проявили оригінальність та естетику у виконанні виробу, за що й отримали почесне перше місце.

За композиційну досконалість та наявність образного художньо-технічного мисленняпершість у номінації «Дизайн дитячої іграшки» отримала Красновська Катерина – учениця Княжицької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Її робота «В гостях у казки» поєднала в собі не тільки яскраву палітру кольорів та цікавих малюнків, а й креативний підхід, що допоможе у навчанні та розвитку дошкільнят./Files/images/DSCN934.JPG


/Files/images/RENnxnLV3vY.jpgЗа багатство дизайнерських ідей та сміливе їх вирішення насамперед слід дякувати керівнику – Дзекуновій І. В. (гурток «Креативне рукоділля «ДИВО» Броварського районного ЦДЮТ, що працює на базі Княжицької ЗОШ І-ІІІ ступенів). Адже саме вона допомогла своїм вихованцям втілити новаторські ідеї в життя, зуміла виховатипочуття прекрасногота спрямувати задуми у вірне русло.


Кiлькiсть переглядiв: 129

Коментарi