Добро починається з мене!

2015-12-21

/Files/images/XZU2h7uPwx0.jpg

Напередодні Дня Св. Миколая вже стало традицією проводити благодійну акцію «Добро починається з тебе», ініційовану Броварським районним ЦДЮТ. Метою даної акції є виховання в учнів ціннісного ставлення до дітей соціально-незахищеної категорії, розвитку дитячого волонтерського руху та приготування подарунків дітям-сиротам, які проживають в дитячих будинках району.

У даній акції взяли участь майже всі загальноосвітні навчальні заклади району: Великодимерський СЗО НВК, Гоголівська ЗОШ І-ІІІ ст., Гоголоівська ЗОШ І-ІІ ст., Зазимський НВК, Калинівська та Калитянська ЗОШ І-ІІІ ст., Мокрецький НВК, Пухівська та Руднянська ЗОШ І-ІІІ ст., Семиполківський НВК. Але слід відмітити тих, хто проявив неабияку активність до цієї справи, це: Бобрицька, Княжицька та Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст., Літківська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М. П. Стельмаха, Плосківське НВО, Рожнівський та Русанівський НВК, Требухівська та Шевченківська ЗОШ І-ІІІ ст. Від учнів шкіл у дитячі будинки «Сонячне сяйво» (с. Требухів) та «Надія» (с. Мокрець) було передано чимало іграшок, солодощів, фруктів, канцтоварів, одягу, книжок, розмальовок, настільних та розвиваючих ігор.

Спостерігати за тим, з якою радістю та емоціями дитина отримує подарунок, незалежно від того великий він чи малий, було неймовірно приємно. Адже одразу у дітей в очах зажевріли вогники щастя, а на вустах з’явилися задоволені посмішки.

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi