• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Представники районного учнівського самоврядування на стажуванні в Київській обласній державній адміністрації

Представники районного учнівського самоврядування на стажуванні в Київській обласній державній адміністрації

2015-12-18

/Files/images/IMG_0085.jpg

16 грудня у структурних підрозділах Київської обласної державної адміністрації, зокрема у службі у справах дітей та сім’ї, відбулося стажування голів двох комісій міських та районних органів учнівського самоврядування: захисту прав дітей та допомоги у проблемних ситуаціях і спорту та здорового способу життя.

Від Броварського району для участі у стажуванні було запрошено Москаленка Антона та Міщенко Анну – учнів Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. Діти-лідери ознайомилися з особливостями функціонування служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації та її основними напрямами роботи. Начальник даного підрозділу Андріяш С. П. побудував цікавий і конструктивний діалог з дітьми, налаштував їх на відкрите спілкування та відповідав на запитання щодо змісту своєї роботи. /Files/images/DSCN3043.jpg

Заходи такого рівня проводяться не вперше, і безперечно, є ефективними, адже в процесі стажування діти не тільки ознайомлюються з роботою Київської обласної державної адміністрації, а й здобувають навички прийняття управлінських рішень, розвивають лідерські якості.

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi