• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкрите заняття для практичних психологів і соціальних педагогів Броварського району

Відкрите заняття для практичних психологів і соціальних педагогів Броварського району

2019-03-04

/Files/images/6_1.jpg

4 березня 2019 року, в актовому залі Відділу освіти, відбулося відкрите заняття для практичних психологів і соціальних педагогів Броварського району. Захід провели спеціалісти психологічної служби КЗ «Броварська районна вечірня ЗОШ ІІ-ІІІ ст. із заочною формою навчання Броварського району Київської області». Практичний психолог КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО Кружаєва Н.Л. долучилася до даного заходу.
Заняття було проведено з метою ознайомлення з особливостями надання першої психологічної допомоги потерпілим в наслідок надзвичайних ситуацій.
Учасники детально обговорили алгоритми надання першої психологічної допомоги дітям та дорослим та продемонстрували правила надання психологічної допомоги при гострих станах. В ході розмови психологи ознайомилися з особливостями встановлення психологічного контакту з людьми які знаходяться у стані горя. Родзинкою заняття, звичайно, були арт-терапевтичні вправи, які викликали в присутніх масу позитивних емоцій. Наприкінці заходу учасники висловили подяку за отримані нові корисні навики.

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi