День пам`яті та примирення

2018-05-10

/Files/images/viber image1.jpg

8 травня в смт. Калинівка, що на Броварщині, відбулося урочисте дійство, присвячене Дню пам`яті, примирення та Перемоги у Другій світовій війні.

Активну участь прийняв і наш КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО. Гості та/Files/images/1viber image.jpg учасники дійства були обдаровані пам`ятною символікою – червоними маками, виготовленими гуртківцями закладу: гурток «Народна лялька»,керівник Шмиговська Т.М., гурток «Народна творчість», керівник Плахова З.М., гурток «Віночок», керівник Слаутіна О.В.
Багато теплих слів в свою адресу почули Антон Міщенко та його керівник Ніколаєнко Ніна Миколаївна. Підготований виступ вразив і розчулив усіх присутніх.
Ідуть роки…Все далі і далі віддаляються часи тяжких втрат, моря сліз горя та сліз радощів Перемоги. Все менше і менше залишається живих свідків та учасників Другої світової війни. І не можна обмежувати їх увагою та/Files/images/----1111111viber image3.jpg згадувати тільки у травневі весняні дні. Бо знову землю України підступно морить ворог, знову гримлять розриви та постріли, знову на Батьківщині гинуть сотні юнаків та дівчат. Власними силами, власним розумом і серцем маємо зробити усе, щоб швидше справдились слова «Ніколи знову…».
Кiлькiсть переглядiв: 468

Коментарi